06 57 567 144 info@24webcomm.nl

Onderhoud en hosting

Je website is een belangrijke tool voor je activiteiten.
Het is belangrijk dat je kunt vertrouwen op de werking van je site.
Onderhoud en hosting zijn daarin belangrijk.
Als je beide uitbesteed aan ons, scheelt je dat een hoop tijd en zorg.
Voor ons zijn het routine handelingen. We zijn er mee vertrouwd, we weten wat we doen.

Onderhoud

Net als alle software heeft WordPress onderhoud nodig. Er komen regelmatig updates uit van WordPress zelf en voor de plugins die gebruikt worden. Wanneer je die updates niet installeerd verouderd je website snel. Je website wordt daardoor kwetsbaar voor hackers en minder veilig voor je bezoekers. Uiteindelijk levert dat een hoop gedoe op.

Wanneer je je website door ons laat hosten, doen wij de updates voor je. We zorgen dan ook dat er regelmatig een back-up gemaakt wordt van je website. Zo’n back-up is goud waard wanneer er onverwachts toch problemen zijn.

Hosting

Hosting is het onderbrengen van een website. Door hosting krijgt je website een plek op een server. De kwaliteit van het serversysteem heeft grote invloed op de snelheid en betrouwbaarheid van je website.
We hebben de nodige ervaring met hostingbedrijven en hebben ontdekt dat de kwaliteit nogal verschilt. Het ontdekken van die kwaliteitsverschillen is een lastige klus. Laten we zeggen dat we door ervaring wijs geworden zijn.
We zijn heel tevreden met het bedrijf waar we nu onze websites laten hosten. Onze eigen websites draaien daar ook. Ze hebben een modern en snel serverpark. En zijn 24/7 bereikbaar voor onze vragen.

Zullen we eens kennismaken?

Je bent van harte welkom